کک چیست ؟
کک ها حشرات خونخواری متعلق به راسته لوله بالان می باشند. آن ها ناقلان مهمی برای برخی از بیماری ها بوده و آفاتی خطرناک به شمار می آیند.
ککها انگل های خارجی هستند؛ یعنی خارج از بدن میزبان زندگی می کنند. آن ها عامل اصلی انتقال بیماری سیاه یا طاعون در قرون وسطی بوده و منجر به مرگ یک چهارم جمعیت اروپا شده اند.
سم کشنده کک فلاز تیک مانگ
صفحه نحوه خرید و ارسال را مطالعه کنید
یک لیتری: ۶۵۰/۰۰۰ – دو لیتری: ۱/۱۵۰/۰۰۰ – چهار لیتری: ۱/۷۵۰/۰۰۰
قیمت ها به تومان است
خرید،فروش سم کشنده کک | سم قوی برای از بین بردن کک | سم کک کش | سم دفع کک | داروی کک | سم ضد کک | سم پاشی کک | بهترین سم برای کشتن کک | سم خارجی و اثرگذار برای نابودی کک
آشنایی با مشخصات ظاهری ککها
کک، حشره ای بسیار کوچک است که پوسته ای سخت داشته و فاقد بال می باشد. رنگ آنها طیفی از قهوه ای روشن تا سیاه و شکل بدن آن ها به نحوی است که که گویی از دو طرف فشرده شده است. ککها منحصراً از خون پستانداران و پرندگان تغذیه می کنند. اندازه کک بالغ در گونه های مختلف از ۱.۵ تا ۱۰ میلیمتر متغیر است.
ککها بدون بال هستند و با پرش کردن، از جایی به جای دیگر می روند. علی رغم ۲۰۰۰ گونه و زیرگونه ای که ککها دارند، هنوز هم در مقایسه با دیگر گروه های حشرات، راسته بسیار کوچکی را شامل می شوند. ککهای موش، توسط انسان ها در تمام دنیا گسترش و انتشار یافته اند. گونه های بومی ککها نیز در مناطق معتدل، گرمسیری و حتی مناطق قطبی یافت می شوند
کک ها حشرات کوچکی هستند که اغلب در محیطهای گلخانهها و مزارع تولید محصولات گیاهی مشاهده میشوند. این آفات کمتر از ۳ میلیمتر طول دارند و بر روی برگها و شاخههای گیاهان زندگی میکنند.
آفت کک میتواند باعث آسیب به گیاهان شود، زیرا آنها با خوشههای کوچک رنگارنگ خود بر روی سطح برگها و سایر ساقهها زندگی میکنند و مواد غذایی گیاه را جذب میکنند. علاوه بر این، آفت کک ممکن است ویروسها و باکتریها را از یک گیاه به گیاه دیگر منتقل کنند
اهمیت بررسی آلودگی ککها
آلودگی انسان و یا حیوان به ککها ممکن است منجر به التهاب و خارش شدید پوست شود. اگرچه بسیاری از حیوانات، بعد از حملات پیوسته و مکرر این حشرات، ایمنی نسبی کسب می کنند. ولی انسان ها پس از مواجهه مداوم با ککها، حساس تر شده و علائم آلرژی را بروز می دهند.
مهمترین گونه های کک عبارتند از:
- کک انسان
- کک گربه
- کک سگ
- کک چسبنده
ککهای خاصی هم وجود دارند که عمدتاً از خون جوندگان و پرندگان تغذیه می کنند؛ ولی در نبود میزبان معمول خود می توانند به انسان ها نیز حمله کنند.
کک انسان به نام های دیگری نظیر کک شنی، تونگا و چیگو نیز شناخته می شود.
چرخه زندگی کک ها
جزئیات چرخه زندگی فقط در مورد تعداد کمی از گونه های این حشره در دسترس است.
چهار مرحله زندگی ککها شامل مراحل زیر است:
- تخم
- لارو
- شفیره (پوپا)
- کک بالغ
ککهای ماده، تخم های بیضی شکل و سفیدرنگ خود را روی بدن میزبان قرار می دهند. تخم ها پس از هچ شدن، به مرحله لاروی (نوزادی) وارد می شوند.
نوزاد کک، کوچک و بدون پا بوده و از بقایای مواد آلی ناشی از بدن میزبان و یا محل زندگی آن، تغذیه می کند. این بقایا، می تواند شامل مواد دفعی ککهای بالغ و یا ذرات پوستی خشک شده میزبان باشد.
ککهای بالغ، خون میزبان را می مکند تا مواد دفعی را برای تغذیه لارو کک تهیه کنند. این مواد دفعی، برای دگردیسی لارو، در گونه های خاصی از ککها ضروری است.
لارو کک پس از سه یا دو بار پوست اندازی، یک پیله ابریشمی که حاوی مواد باقیمانده از محیط نیز می باشد، به دور خود می تند و وارد مرحله شفیرگی می شود. چند روز و یا چند ماه بعد، ککهای بالغ از پیله خارج خواهد شد.
طول عمر ککها
برخی از گونه های کک می توانند در انتهای دوره شفیرگی، وارد یک دوره وقفه رشد شوند و تا زمانی که میزبانی وجود نداشته باشد، به فرم بالغ تبدیل نخواهند شد. بسته به گونه کک و یا شرایط محیطی، زمان مورد نیاز برای کامل کردن چرخه زندگی ککها از ۲ هفته تا چندین ماه متغیر است. طول عمر ککهای بالغ بین چند هفته تا یک سال و گاهی بیشتر است.
علائم گزش کک چیست؟
یکی از اولین نشانه های تهاجم ککها به خانه، زمانی است که حیوانات خانگی، شروع به خاراندن، گاز گرفتن و لیس زدن خود می کنند.
اما در صورت نبود حیوان خانگی نیز حیاط خانه شما می تواند به طور بالقوه، نقش میزبان را برای ککها بازی کند و در نهایت شما با گزش تعداد زیادی از آن ها مواجه می شوید.
لازم به ذکر است که رهایی از این حشرات، بدون استفاده از سم تضمینی کشنده کک، امکان پذیر نمی باشد.
گزیدگی ککها دارای چندین نشانه رایج است و خارش بسیار زیادی دارد. گاهی پوست اطراف ناحیه گزیدگی زخمی می شود. ممکن است کهیر و یا جوش پوستی را در نزدیکی محل گزش نیز تجربه کنید.
دقت داشته باشید: تا جایی که می توانید از خارش زخم خودداری و محل گزش را از نظر وجود عفونت و یا تاول های سفید بررسی نمایید.
نشانه های محل گزش کک
جای گزش ککها کاملاً مشخص است و به شکل ۳ یا ۴ برجستگی قرمزرنگ دیده می شود که در یک راستا قرار گرفته اند، این برجستگی های ناشی از گزش ککها، برخلاف گزش پشه، کوچک باقی مانده و بزرگتر نمی شوند.
ممکن است متوجه یک هاله قرمز در اطراف مرکز محل گزش شوید، در اطراف پا و مچ پا، احتمال دیدن این گزش ها بیشتر است. همچنین گزش ککها در اطراف کمر، سینه، زیر بغل، کشاله ران، پشت زانو و آرنج نیز مشاهده می شود.
گاهی واکنش های آلرژیک به گزش ککها اتفاق می افتد که نیاز به درمان اورژانسی دارد. علائم این حساسیت شامل سختی در تنفس و یا تنفس کوتاه، تورم لب ها و زبان، سرگیجه، تهوع و درد سینه می باشد. در نتیجه با خاراندن زخم ها ممکن است در محل گزش، عفونت نیز ایجاد شود. گزش ککها می تواند با استفاده از کرم های ضد خارش و لوسیون ها بهبود یابد.
آشنایی با بیماری های ناشی از ککها
اغلب ککها آلوده به عوامل بیماری زایی مثل باکتری ها، انگل ها و یا ویروس ها می باشند. آن ها از خون پستانداران و پرندگان تغذیه می کنند. برخی از بیماری های منتقل شده از ککها، بین انسان و حیوانات مشترک هستند.
ککها با گزش حیوان و یا انسان آلوده تبدیل به ناقلان این عوامل بیماری زا می شوند. این بیماری ها جزو بیماری های مهم در حیوانات خانگی و انسان ها هستند. در واقع یکی از دلایل بررسی و اهمیت ککها انتقال بیماری های مشترک بین انسان و حیوان است.
بیماری های ناشی از کک در انسان ها
۱ – طاعون
۲ – تیفوس ککی یا تیفوس موشی
۳ – تب خرگوشی یا تولارمی
۴ – آلودگی به کرم های نواری انگلی
۵ – نوعی بیماری پوستی به نام تونگیازیس
۶ – بیماری خراش گربه یا بارتنلوز
۷ – التهاب شدید در پوست
۸ – کم خونی
چگونه خارش ناشی از گزش ککها را متوقف و درمان کنیم؟
نشانه اصلی گزش ککها خارش است که می تواند با کرم های ضد خارش برطرف شود.
۱ – ابتدا محل گزش را به خوبی بشویید تا احتمال عفونت را کاهش دهید.
۲ – یک پماد ضد خارش موضعی مثل کالامین، هیدروکورتیزون و یا دیفن هیدرامین را روی محل گزش اعمال نمایید.
راه های پیشگیری از گزش ککها در انسان
از آنجایی که اکثر گزش ها ناشی از ککهایی است که توسط حیوانات خانگی به خانه آورده شده اند، بهترین روش پیشگیری از گزش آن ها، پیشگیری از آلودگی حیوانات خانگی به ککها است.
روش های پیشگیری از گزش کک در حیوانات
۱ – حیوانات خود را از حیواناتی که اخیراً مبتلا به کک بوده اند دور نگه دارید
۲ – از داروها و شامپو های پیشگیری کننده کک، برای عدم ابتلای حیوانات خانگی به ککها استفاده کنید. در مورد بهترین درمان برای سگ و یا گربه خود با دامپزشک مشورت کنید.
۳ – از یک شانه مخصوص ضد کک برای تشخیص کک در موهای حیوان خانگی خود استفاده نمایید.
روش های پیشگیری از ککها در محل نگهداری حیوانات
۱ – رختخواب حیوان خانگی خود را تمیز نگه دارید و در آب داغ بشویید.
۲ – فرش ها، قالیچه ها و روکش مبل ها را با جاروبرقی تمیز کنید. زیر تخت، زیر مبل و هر جایی که ممکن است ککها به آن نفوذ کنند را به دقت جارو برقی بکشید؛ به ویژه محل خوابیدن حیوانات. جارو زدن یکی از بهترین و ساده ترین راه ها در فرآیند از بین بردن کک ها می باشد.
۳ – گرد و خاک مبل ها را تمیز کنید و پرده ها و روکش مبل ها را بشویید
۴ – حیوانات را در جایی که برای سمپاشی غیر قابل دسترسی است، نگهداری نکنید.
مهم ترین گونه های شناخته شده حشره کک:
کک انسان Siphonaptera، کک گربه Ctenocephalides ، کک سگ Ctenocephalides canis
← جهت نمایش پاسخ سوالات زیر و سوالات متداول دیگر در مورد کک، کلیک کنید
۱ – برای خرید سم کک دامداری و مرغداری چگونه اقدام کنیم؟
۲ – برای آگاهی از قیمت سم کک و نحوه خرید آن در تهران، با کدام فروشگاه تماس بگیریم؟
۳ – برای مشاهده قیمت سم کک کش و ویژگی های آن به کدام فروشگاه اینترنتی باید مراجعه کرد؟
۴ – برای دریافت و خرید قوی ترین سم کک کش از چه فروشگاهی اقدام کنیم؟
۵ – به هنگام خرید سم کک کش چه مواردی را باید مد نظر داشته باشیم؟
۶ – برای اطلاع از قیمت سم کک کش کلن آپ با کجا باید تماس بگیریم؟
۷ – دلایل وجود حشره کک و فواید کک چیست؟
۸ – برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه درمان کک در انسان، به چه سایتی باید مراجعه کنیم؟
کک خیلی اذیتم میکنه خواهشا یه راهکار ممنون میشم
http://ariasam.org/
ساکن استان خوزستان شهر لالی و روستای جمال آباد هستم حدودا ۳۰ تا ۴۰ عدد مرغ خانگی دارم
وحشتناک کک دارن قبلا چن تا گوسفند هم داشتم نزدیک به خونه ی من چند جا محل
جمع آوری فضولات حیوانی هست
لطفا راهنمایی م کنید
http://ariasam.org/